BRODOVI

Predstavljamo Vam brodove

LAGUNA

Dužina: 15m; Širina: 4,5m; Kapacitet: 75 putnika

Brod "Laguna" pridružio se našoj floti u ljeto 2016.-e godine. Ovaj dvospratni brod dužine je 15m, širene 4.5m. Sa komforom može da primi 75 putnika. Razvija brzinu do 22 čvora što ga čini našim najbržim brodom.

Laguna posjeduje prostranu kabinu, tuš i dva toaleta. Da li ćete uživati u pogledu na pramcu, tokom vožnje, udobno se smjestiti u središnjem dijelu broda ili se sunèati na spratu - izbor je na Vama. Osjetite čari ljeta i budvanske ljepote na pravi način i saznajte zašto vožnja "Lagunom" stvara najljepše uspomene...

TURISTIČKI BROD "LAGUNA" GALERIJA SLIKA

Galerija
Galerija

RIVA

Dužina: 11,95m; Širina: 3,8m; Kapacitet: 47 putnika

Riva, jedan od brodova u našoj floti, napravljen 2013-e godine. Kao i ostale naše brodove, i Rivu odlikuju brzina, udobnost i komplentna brodska oprema. Rivom ćete, biti u prilici da da zavirite na sva posebna mjesta na našoj obali, koja su idealna za kupanje, sunčanje i fotografisanje.

Kapacitet 47 osobe; dužina 11,95 metara; širina 3,8 metra; brzina krstarenja brzina 7 NM (nautičke milje); maksimalna brzina 12 NM. Brod ima i toalet.

TURISTIČKI BROD "RIVA" GALERIJA SLIKA

HAKUNAMATATA

Dužina: 12m; Širina: 3,8m; Kapacitet: 42 putnika

Drveni turistički brod "HAKUNAMATATA" je jedan od najljepših i najstarijih brodova na budvanskoj rivijeri napravljen je još davne 1955-e godine na Korčuli. Iako je nakon skoro šeždeset godina restauiran, ovaj drveni brod zadržava svoju dušu

Sa „Hakunamatatom“ ćete na najljepši način osjetiti čari Jadranskog mora, pjene i talasa. Kao što i samo ime kaže, "Hakunamatata" - bez brige i uživajte ploveći sa našom Hakunom.
Kapacitet 42 osobe; dužina 12 metara; širina 3,8 metra; brzina krstarenja brzina 7 NM (nautičke milje); maksimalna brzina 9 NM. Brod ima mini bar i toalet.

TURISTIČKI BROD "HAKUNAMATATA" GALERIJA SLIKA

Galerija
Galerija

KANJOŠ

Dužina: 10,5m; Širina: 4,5m; Kapacitet: 43 putnika

Drveni turistički brod "KANJOŠ" ime je dobio po čuvenom paštrovskom juanku Kanjošu Macedonoviću. Drven, i udobno opremljen, Kanjoš odiše duhom brodića koji su nekada plovili Jadranskim morem.

Ovaj brodić idelan je za razgeldanje prirodnih ljepota u našoj blizini.
Kapacitet 43 osobe; dužina 10,50 metara; širina 3,2 metra; brzina krstarenja brzina 8,5 NM (nautičke milje); maksimalna brzina 11,5 NM..

TURISTIČKI BROD "KANJOŠ" GALERIJA SLIKA

POSEIDON

Dužina: 11,95m; Širina: 3,8m; Kapacitet: 47 putnika

Poseidon je je, identičan brod brodu Riva. Nnapravljen 2015-e godine. Kao i ostale naše brodove, i Poseidon odlikuju brzina, udobnost i komplentna brodska oprema. Rivom ćete, biti u prilici da da zavirite na sva posebna mjesta na našoj obali, koja su idealna za kupanje, sunčanje i fotografisanje.

Kapacitet 47 osobe; dužina 11,95 metara; širina 3,8 metra; brzina krstarenja brzina 7 NM (nautičke milje); maksimalna brzina 12 NM. Brod ima i toalet.

TURISTIČKI BROD "POSEIDON" GALERIJA SLIKA.

Galerija
Galerija

PAGAR

Dužina: 9,80m; Širina: 2,85m; Kapacitet: 18 putnika

Turistički brodić "PAGAR" ime je dobio po jednoj od tnajtraženijih jadranskih riba - Pagru. Najnoviji je brodić u našoj floti, moderan i udobno opremljen, Pagar odiše duhom brodića koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim dok plovi Jadranom.

Ovaj brodić idelan je za razgeldanje prirodnih ljepota u našoj blizini.
Kapacitet 18 osobe; dužina 9,80 metara; širina 2,85 metra; brzina krstarenja brzina 8,5 NM (nautičke milje); maksimalna brzina 11,5 NM..

TURISTIČKI BROD "PAGAR" GALERIJA SLIKA

 

Za više informacija kontaktirajte nas na: +382 67 871 463 , +382 67 808 585, ili putem e-mail poruke: [email protected]